• Slo
 • Eng
 • Katedra IKT Univerza v Ljubljani Fakulteta za elektrotehniko
  Laboratorij za informacijske tehnologije

  TNUV

  V nadaljevanju je predstavljenih nekaj mobilnih aplikacij, ki so jih v preteklih letih študenti izdelali pri predmetu Terminalske naprave in uporabniški vmnesniki.
  Aplikacije naložite na svojo mobilno napravo tako, da z napravo obiščete to spletno stran in izberete povezavo na aplikacijo. Ko je prenos zaključen, zaženite prenešeno datoteko apk. Dovolite namestitev iz neznanega vira (Unknown sources).

   

  Študentov urnik
  Avtorici: Laura Juvančič in Lea Erzar
  Opis: Aplikacija omogoča prikaz osebnega urnika študenta, glede na njegovo vpisno številko (za prijavo uporabite vpisne številke 64140368, 64140362, 64140369, 64140367, 64140370 ali 64140371).

   

  PumpBros
  Avtorja: Nejc Povšič in Klemen Moderc
  Opis: Aplikacija omogoča pregled nad vadbami in lokacijami, kjer lahko telovadimo na prostem. Pri vsaki lokaciji je pregled orodij, ki so na voljo. Aplikacija ponuja tudi različne programe vadbe glede na težavnost.

   

  Moja Knjižnica
  Avtor: Vid Ribič
  Opis: Aplikacija uporabniku omogoča pregled nad knjigami, ki jih ima doma, ali pa so mu bile všeč oziroma jih še namerava prebrati.

   

  Work in progress
  Avtor: Neža Đukić in Anja Hrovatič
  Opis: Aplikacija združuje funkcionalnost beležke in seznama opravil (to-do list). (Namig: preden ustvarite novo opravilo, ustvarite vsaj eno kategorijo, v katero ga boste umestili)